Yeppoon - Onsdag

Det har varit en valdigt lugn dag idag, om man raknar bort stressiga magar, not enough horses in the stable, och fyrkantiga ogon.

Vi har namligen bestamt oss for att lamna Yeppoon imorgon, och hade planerat att kopa ett tagpass som vi kunde aka hur mycket vi ville med i Queensland. Men idag fick vi reda pa att det tydligen bara gick att kopa tagpass i de stader som har en internationell flyplats. Och den narmaste harifran ar Brisbane. Det kostar ca 700kr och tar 10 timmar att ta sig till Brisbane. Ingen storre ide' alltsa.
Sa det blev en enkelbiljett till Hervey Bay (ligger vid Maryborough) och dar stannar vi val i en vecka eller tva. Och vi ska passa pa att ta oss ut till Fraser Island ocksa, som sags vara valdigt harligt. (Frasers ar btw en liten o,
ungefar lika stort som Oland)

John och Sue tyckte valdigt mycket om vara svenska kottbullar iaf! Jag fick klart godkant av John. :) Till och med sasen blev omtyckt fast att den blev misslyckad. Vi tankte namligen kopa Creme Fraiche, men hittade ingen sa vi tankte att "Thickened Cream" kan sakert vara ungefar samma sak. Men det var det verkligen inte. Det ar typ lite sotare, halvt uppvispad gradde. Lyckat blev det iaf!

Hoppas ni har det bra dar hemma! Nu lamnar vi ett mycket tryggt och mysigt hem med trevligt umgange for att aterigen bli sjalva och utelamna oss at odet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0