Rockhampton

I fredags anlände vi till Brisbane, med lagom jet-lag och trasiga koppar i skåpet. Vi betalade överpris för en galen bussfärd in till stan. Och sen vandrade vi omkring alldeles för mycket innan vi checkade in på ett hostel. Kl. 14 fick vi komma in på rummet, och jag sprang direkt till den efterlängtade duschen. Kl. 16 låg vi och sov. Vi skulle bara vila någon timme, men vi vaknade inte förrän 02. Inte kunde vi börja dagen då, så vi sov ett par timmar till och gick väl upp kl. 7.30. 15 timmars sömn totalt.

I lördags gick vi en tre timmars "Free Tour". En härlig vandring runt om i stan, fick se mycket som man förmodligen inte sett annars.

Söndag: Efter mycket om och men, lyckades vi boka en tågbiljett till Rocky. Så efter en 10 timmars tågfärd norrut (och riktigt äcklig överbetald mat) kom vi äntligen till Rocky. Vi insåg att det kanske inte skulle bli lika lätt att skaffa boende som vi hade trott. Så vi fick ta en taxi till närmaste (enda öppna) hostel. Och hade väldig tur som fick ett rum precis innan de stängde.

Idag har vi vandrat omkring i södra delen av Rocky, och pratat med John & Sue vilka vi ska hälsa på i Yeppoon.
Vet inte om vi åker dit idag eller imorgon.

Dagens upptumme: Alla underbara bibliotek som har gratis internet!
Dagens andra upptumme: Jag köpte ett par flip-flop som var på rea, på rea, på rea, på rea. Betalade knappt 20kr.
Dagens nertumme: Att vi bestämde oss för att åka till Rockys botaniska trädgård och Zoo, men att det såklart började hällregna innan vi skulle åka, och att det förmodligen slutat regna nu när det är för sent att åka dit. Typiskt. Två nertummar för detta.

Kommentarer
Postat av: pappen

skreiv leit oftare vitja,ella ha ni bleit baitne av spindelkräki ei fingra allt,pass upp för daijm.Mor hälsar osså

2010-03-09 @ 19:57:40
Postat av: anna

Schysst bild ni skickade :P

2010-03-12 @ 06:59:00
URL: http://annatheoneandonly.blogg.se/
Postat av: Edith

Halloj..jag tycker oxå att ni ska skriva oftare..annars får ni ju skriva så mycket =P bilen går finfint, fick dock skriva på ett nytt reg.bevis..men de visste ni väl redan. Jag har blivit dräng hemma, går o mjölkar morgon och kväll..men de e roligt! micke är på semester i indien hos sin bror, så det behövdes lite extra hjälp. miss you, hälsa kängruerna från mig! puss o kläm

2010-03-12 @ 18:52:21
Postat av: Syster Yster och lill strumpa.

Hejsan svejsan! Hoppas ni har det bra. Är så jävla avundsjuk. Hoppas ni får tag på internet snart igen så man får veta vart ni ska härnäst. Pussar och kramar från johanna och simon och julle bulle. puss.

2010-03-14 @ 12:39:27
Postat av: JanEmelie

Ja, vi vet att vi har varit daliga pa attt uppdatera. Men vi har inte riktigt orkat bara. Men det kommer! Lovar!



Jassa Edith! Det later ju mycket spannande! Det kanske ar du och Albin som tar over sen da! ;)

Saknar er med.



Jo det ar bra har. An sa lange :)

Vi ar annu kvar i Yeppoon. Ska val aka nerat snart. Men vi har inte bestamt nagot an bara.



Puss och kram

2010-03-15 @ 01:29:03
Postat av: Faster Aster

Halloj! Hoppas ni har det superbra! Alice undrar om ni inte kan komma o hälsa på nån dag?Kan ni väl göra..vi bor ju typ nästgårds med Australien;)

Ha det bra!

Kram från oss

2010-03-15 @ 20:04:48
Postat av: JanEmelie

Haha! Ja, självklart kommer vi och hälsar på någon dag! Det tar ju bara 5 min att köra till er ju. Men har du inte visat henne kartan? Känns som hon har lite snev verklighetsuppfattning. :p

Ha det så fint där hemma på ön!

2010-03-16 @ 09:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0