Airlie Beach/The Whitsundays

Hej hopp alla!
Vi lämnade Yeppoon för lite mer än en vecka sedan. Underbara människor, John och Sue. De är väldigt fina som öppnar sitt hem för ett par vilsna svenskar som de träffat en gång förut.

Vi var lite knasiga och skyndade till Airlie Beach. Vi trodde nog att man kunde göra mer saker här. Men tji där fick vi. Det enda man kan göra här är i princip bara ute på havet; segla, dyka och snorkla och så. Vi kom hit förra torsdagen och vi har gjort ungefär.....ingenting :) Tanken var att vi skulle ta en seglingstur här, men vi har väntat på bättre väder och försökt bestämt oss bara.

Men i onsdags fick vi följa med John och Sues grannar och deras vänner, på deras 5 miljoner motorbåt. (Vi var alltså på mina avlägsna släktingars vänners grannars vänners båt :D )
Vi kryssade runt bland Whitsunday öarna, och bara tog det lugnt. (det var nog första och sista gången vi får åka på en sådan flådig båt :)) På kvällen följde vi med dem till deras lägenhet och blev bjudna på mat. Och så såg vi ju självklart AFL också. (Australian Football league)

Igår kom våra tyskar tillbaka från sin segling. Roligt återseende! Vi drack och spelade kort (som vanligt) :)

Idag ska vi ut på vägen igen; en tysk-svensk karavan på väg norrut.

Ha de bra där hemma!


Ps. Mamma, pappa, än har vi pengar kvar ;)

Kommentarer
Postat av: Vivianne

Ja vi har det bra 30 grader här hemma.

2010-07-10 @ 23:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0